hero image

Jobba hos oss

Vi människor växer med ansvar.
Här ansvarar du för liv och egendom.

Vår uppgift är att skydda sådant som är värdefullt och ovärderligt. Det handlar om såväl förebyggande insatser som avhjälpande. Väljer du att arbeta hos oss, så kommer du ständigt att få lära känna nya människor och lära dig nya saker. Du är inte låst vid en viss karriärväg, utan vi ger dig gärna stöd att prova nya uppgifter längs vägen. 

Lediga tjänster och intresseanmälan

Vi använder verktyget Connect för vår rekryteringsprocess. Välkommen att kontakta vår HR-avdelning för mer information.

Rättvis och fördomsfri rekrytering

Vi arbetar med rekrytering utifrån en kompetensbaserad intervjumetod och tester med fokus på likabehandling. Vår ambition är att alltid ge snabb återkoppling till våra kandidater, och vi tar oss tid och är tillgängliga för frågor.

Har du ett säkerhetstänk? Testa!

Det finns ett par risker på den här arbetsplatsen. Som säkerhetsvakt måste man upptäcka alla. Hur hade du klarat dig?

video thumbnail

Möt våra medarbetare

Vad tycker folk som jobbar på Prevent Group? Möt några av de personer som kanske blir dina kollegor inom en snar framtid.

John Ahto-Larsson
Säkerhetsvakt

John arbetar som säkerhetsvakt med att förebygga olyckor och agera vid olyckor. Han gillar att det är ett varierande arbete med mycket utevistelse, ibland även på höga höjder.

Läs mer om John
Greta Helleblad
Instruktör

Greta är instruktör och arbetar med att utbilda inom första hjälpen, arbetsplatssäkerhet och brand. Framför allt för medarbetare inom industrin men även i andra branscher.

Läs mer om Greta
Susanne Köhler
Väktare

Susanne jobbar som stationär väktare för två av våra uppdragsgivare. Hon är en social och serviceinriktad person som drivs av att bidra till en säker arbetsplats och arbetsmiljö.

Läs mer om Susanne