hero image

Greta Helleblad

Instruktör

Greta är instruktör och ger utbildningar inom första hjälpen, arbetsplatssäkerhet och brand. Framför allt för medarbetare inom industrin men även i andra branscher.

Vilka är dina bästa egenskaper?

Det skulle jag säga är att jag är kunskapstörstig, social, glad och lyhörd.


Vad drivs du av på jobbet?

Jag tycker det är viktigt att både kunna ge och få energi av andra människor. Andra drivkrafter är möjligheten att ta eget ansvar och ha ett jobb där man ständigt lär sig mycket.


Vad gjorde du tidigare?

Lite allt möjligt. Jag har bland annat varit brandman på heltid, kriminalvårdare och chaufför.


Vad fick dig att söka dig till Prevent Group?

Jag ville ha ett jobb som svarar mot det jag är utbildad inom. Det var också viktigt att det fanns möjlighet för mig att lära sig mer och utvecklas som person. Sist men inte minst, så flyttade jag till Göteborg och kärleken.


Vad vill du säga till en blivande kollega?

Hitta din egen utbildningsstil. Det är viktigt att lära ut på sitt sätt. Det gör det roligt både för dig och alla andra.

John Ahto-Larsson
Säkerhetsvakt

John arbetar som säkerhetsvakt med att förebygga olyckor och agera vid olyckor. Han gillar att det är ett varierande arbete med mycket utevistelse, ibland även på höga höjder.

Läs mer om John
Susanne Köhler
Väktare

Susanne jobbar som stationär väktare för två av våra uppdragsgivare. Hon är en social och serviceinriktad person som drivs av att bidra till en säker arbetsplats och arbetsmiljö.

Läs mer om Susanne