hero image

Susanne Köhler

Väktare

Susanne jobbar som stationär väktare för två av våra uppdragsgivare. Hon är en social och serviceinriktad person som drivs av att bidra till en säker arbetsplats och arbetsmiljö.

Vilka är dina bästa egenskaper?

Jag har ett högt säkerhetstänk och lägger stor vikt vid det sociala. Det är viktigt att ha en god relation med kunderna.


Vad drivs du av på jobbet?

Jag vill kunna känna att jag har gjort ett bra jobb. Det kan vara allt från att förmedla säkerhetsregler och instruktioner med ett leende på läpparna till att känna att jag bidragit till en säker och trygg arbetsplats.


Vad gjorde du tidigare?

Jag har testat på lite allt möjligt. Bland annat har jag arbetat som arbetsledare inom personlig assistans och som servicemålare.


Vad fick dig att söka dig till Prevent Group?

Jag kände en del personer som arbetade här. Först sökte jag en tjänst som receptionist och fick den. Efter ett tag blev jag erbjuden att utbilda mig till väktare. Jag tog chansen och det är det jag jobbar som nu. Sedan en tid tillbaka har jag även fått möjlighet att testa att jobba som instruktör på vårt brandövningsfält.


Vad vill du säga till en blivande kollega?

Hos oss blir du del av en fin gemenskap där man ställer upp och hjälper varandra. Välkommen!

John Ahto-Larsson
Säkerhetsvakt

John arbetar som säkerhetsvakt med att förebygga olyckor och agera vid olyckor. Han gillar att det är ett varierande arbete med mycket utevistelse, ibland även på höga höjder.

Läs mer om John
Greta Helleblad
Instruktör

Greta är instruktör och ger utbildningar inom första hjälpen, arbetsplatssäkerhet och brand. Framför allt för medarbetare inom industrin men även i andra branscher.

Läs mer om Greta